Vacature: Ervaren beleidsmedewerker Wonen en Thuiszorg

Vacature: Ervaren beleidsmedewerker Wonen en Thuiszorg

beleidsmedewerker

Ben je gebeten door thema’s als kwaliteitsvol wonen en buurtgerichte zorg? Zijn thema’s als cohousing, zorgzame buurten en mantelzorg jouw ding? Wil je in dialoog met ouderen zoeken naar beleidsvoorstellen die oplossingen vormen voor woonnoden en inspiratie bieden voor een sterkere thuiszorg voor ouderen? Heb je een vlotte pen en sta je te springen om het perspectief van ouderen te vertolken in een brede waaier aan vertegenwoordigingen? Wil je bovendien een job met maatschappelijke impact? Dan ben jij de nieuwe beleidsmedewerker die we zoeken.

Jouw toekomstige rol

Als beleidsmedewerker wonen en thuiszorg specialiseer je je in de noden en beleidsuitdagingen rond thema’s als kwaliteitsvol wonen, toegankelijkheid, beweegvriendelijke omgevingen, zorgzame buurten, mantelzorg en eerstelijnszorg. 

Binnen het beleidsteam is kruisbestuiving erg belangrijk. Samen met je twee collega’s beleidsmedewerkers zorg jij ervoor dat de Vlaamse Ouderenraad telkens met heldere, deskundige en pertinente beleidsvoorstellen en -adviezen naar buiten komt, die vertolken wat leeft bij ouderen en die inspirerend zijn voor beleidsmakers.

Meer informatie

Je vindt de vacature hier terug.

Solliciteren?

Ben jij onze geknipte collega? Stuur dan je CV en motivatiebrief ten laatste op 19 mei door naar marijke.dheedene@vlaamse-ouderenraad.be.

Toegevoegd op 12 april 2024