Oproep: Homo Universalis zoekt oudere deelnemers

Oproep: Homo Universalis zoekt oudere deelnemers

Homo Universalis

Het spelprogramma Homo Universalis op tv-zender VRT Eén is op zoek naar kandidaten voor het volgende seizoen. En de programmamakers zijn specifiek op zoek naar oudere deelnemers.

Over het programma

Homo Universalis is een wedstrijd die start met 100 kandidaten. Tijdens elke ronde wordt er een spel gespeeld. Denk aan opdrachten zoals om ter snelst een peuterpuzzel leggen en een bezemsteel op je vingertoppen balanceren. Na elke ronde valt er iemand af. De persoon die als laatste overblijft en dus alle 99 anderen naar huis heeft kunnen spelen, wordt gekroond tot dé Homo Universalis van 2023.

En er valt ook iets te winnen! Zo won de winnaar van vorig jaar een jaar lang gratis reizen. Maar wat er dit jaar te winnen valt? Dat blijft nog even geheim.

Wat moet je kunnen?

Ga jij graag uitdagingen aan? Ben je goed in veel dingen, maar blink je niet per se uit in iets? Of heb je misschien gewoon altijd al eens op televisie willen komen? Dan ben jij de geknipte kandidaat!

Praktisch

De opnames gaan door in Schelle (Antwerpen). Wil je wel deelnemen, maar is Schelle niet zo bereikbaar voor jou? Geen paniek. De makers van het programma zorgen via een carpoolsysteem dat iedereen op de bestemming raakt.

Er zijn ongeveer 17 draaidagen voor het programma. De draaidagen gaan door in juli en begin augustus, meestal in de weekends. De exacte data volgen later.

Interesse?

Lijkt dit iets voor jou? Heb je zin in een uitdaging deze zomer? Via deze link kan je je inschrijven voor het spelprogramma.

Meer informatie

Heb je vragen over het programma of over je inschrijving? Neem dan contact op met Aaliya Kabore via 0489 87 22 16 of mail naar aaliya.kabore@dechinezen.be.

Alle afleveringen van het vorig seizoen kan je bekijken op de website van VRT MAX.

Toegevoegd op 22 mei 2023