Hoe ervaar jij de digitalisering van de zorg?: Neem deel aan de bevraging van Kom op tegen Kanker

Hoe ervaar jij de digitalisering van de zorg?: Neem deel aan de bevraging van Kom op tegen Kanker

KOTK

Een afspraak maken bij de dokter, je bloedresultaten bekijken, je aanmelden in het ziekenhuis, je voorschriften bekijken, je behandeling en bijwerkingen opvolgen via een app… Steeds vaker moet je ook in de zorg zelf dingen regelen met je computer, gsm of je elektronische identiteitskaart. Soms is dat handig en eenvoudig, maar soms ook helemaal niet. Om te weten hoe patiënten met kanker of met een andere ernstige aandoening dit ervaren, is Kom op tegen Kanker (KOTK) met een campagne gestart. En jij kan deelnemen.

Beleidsaanbevelingen

Met de campagne 'Hoe ervaar jij de digitalisering van de zorg' wil KOTK de voor- en nadelen van de digitalisering in kaart brengen en zo concrete beleidsaanbevelingen formuleren. Die aanbevelingen moeten garanderen dat iedereen de beste zorg krijgt. Zowel de positieve als negatieve verhalen zijn dus nuttig.

Vragenlijst

KOTK stelde een lijst op met vragen zoals in welke situaties het handig was om via de computer of laptop een afspraak met een dokter te maken of het eigen patiëntendossier in te kijken. Maar ook welke problemen dit met zich meebracht en hoe die dan werden opgelost. De vragenlijst kan anoniem online worden ingevuld, maar kan ook telefonisch worden overlopen. 

Interesse?

Vul de vragenlijst in door op deze link te klikken of bel de Kankerlijn op het gratis nummer 0800 35 445.

Toegevoegd op 9 juni 2023