Actrice Alice Toen schittert in promofilmpje vaccinatiecentrum

Actrice Alice Toen schittert in promofilmpje vaccinatiecentrum

alice toen vaccin

Alice Toen is 96 jaar en ereburger van Dilbeek. In een promofilmpje van het vaccinatiecentrum voor de inwoners van Dilbeek en Ternat, geeft ze ons een rondleiding door het centrum en laat ze zichzelf vaccineren.

Promofilmpje om zorgen weg te nemen

Sommige ouderen hebben nog een aantal vragen of bedenkingen bij het coronavaccin. Om die zorgen weg te nemen, besloten de gemeenten Dilbeek en Ternat een promofilmpje op te nemen. Ster van het filmpje is actrice Alice Toen, die ereburger is van de Dilbeek.

"Prik prik hoera!"

In het filmpje wordt duidelijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over een bezoek aan het vaccinatiecentrum. Wie minder mobiel is, mag een begeleider meenemen, overal staan stewards die je duidelijk de weg wijzen en een dokter geeft je heldere informatie over het vaccin. Als je tussendoor even moet wachten, zijn er stoelen beschikbaar.

"Het is niks om bang voor te zijn" vertelt Alice nadien op Radio 2. Ze roept iedereen om zich ook te laten inenten. "Ik zou zeggen aan de mensen: Leve het vaccin, prik prik hoera!" klinkt het.

Bekijk het promofilmpje

 

 

Herbeluister het interview op Radio 2

Herbeluister hier hoe Alice Toen haar inenting beleefde en erover vertelde op Radio 2.

Meer informatie

Meer vaccinatie-initiatieven die de Vlaamse Ouderenraad in de kijker zet, vind je op www.ouderenraden.be. Neem snel een kijkje.

Toegevoegd op 12 March 2021