Levenslang leren? Associatie KU Leuven lanceert platform ikblijfbij.be

Levenslang leren? Associatie KU Leuven lanceert platform ikblijfbij.be

levenslang leren

Al wie wil bijblijven, specialiseren, groeien of omscholen kan vanaf nu terecht op één adres: ikblijfbij.be. Het nieuwe platform van de Associatie KU Leuven brengt het huidige (en toekomstige) aanbod voor levenslang leren aan KU Leuven, LUCA School of Arts, Odisee, Thomas More, UCLL en Vives op een gebruiksvriendelijke manier samen.

Voor de arbeidsmarkt of voor persoonlijke ontwikkeling

De Associatie KU Leuven wil zo mee aan de samenleving en de arbeidsmarkt van de toekomst. Een arbeidsmarkt in tijden van toenemende krapte en die door de evolutie naar langere loopbanen heel erg in beweging is, met almaar meer medewerkers die nieuwe competenties willen ontwikkelen of hun carrière een nieuwe wending willen geven. Tegelijkertijd zoeken steeds meer burgers, waaronder heel wat ouderen, naar plaatsen om zich te verdiepen in de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en naar mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Ook zij vinden in deze samenwerking een antwoord.

“Levenslang leren is geen modetrend. Het wordt geleidelijk aan het nieuwe normaal. Onze snel evoluerende samenleving zet ons daar ook toe aan. Met dit unieke partnerschap van de Associatie KU Leuven willen we hier een voortrekker in zijn. Met ikblijfbij.be zit je zelf aan het stuur van je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Op het ritme van jouw leven.”

Luc Sels, rector KU Leuven

Aanbod

Afhankelijk van het instapmoment kan je op ikblijfbij.be meer dan 1.000 opleidingen vinden, in meer dan tien domeinen. Van wetenschap over onderwijs tot recht of welzijn. Online, hybride of fysiek op één van de 23 campussen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Overdag, ’s avonds of in het weekend.

Meer informatie

Benieuwd? Surf naar www.ikblijfbij.be en ontdek het aanbod.

Toegevoegd op 9 December 2021