E-learning van Febelfin ondersteunt digicoaches

E-learning van Febelfin ondersteunt digicoaches

e-learning

Een groot deel van ons leven speelt zich af online of gebeurt digitaal, ook bankzaken. Het gaat vlot en snel. Maar velen onder ons vinden (nog) niet hun weg in die nieuwe, digitale wereld. Gelukkig bestaan er initiatieven op maat, zoals digicoaches, die gericht zijn op mensen die het moeilijker hebben om de overstap te maken. Digicoaches zijn vrijwilligers of professionals die je helpen met digitale vragen of problemen of die je doorverwijzen naar iemand die je kan helpen. Febelfin, de Belgische Federatie van de Financiële Sector, organiseert nu een nieuwe e-learning voor digicoaches.  

Het doel?

De e-learning wil digicoaches de nodige tools aanreiken voor het coachen van digistarters - iemand die moeite heeft om bij te blijven met de digitale evolutie.

De e-learning is gratis en richt zich vooral op de thema's (veilig) online bankieren en betalen. Je vindt er concrete cases, video’s en oefeningen.

Voor wie? 

De e-learning is bedoel voor professionele en vrijwillige digicoaches. 

Meer info?

Wil jij de e-learning graag volgen? Stuur dan een mail met je gegevens (naam, adres en e-mailadres) naar digicoach@febelfin.be

Toegevoegd op 4 mei 2023