Ouderenweek - algemeen

Ouderenweek wordt net dat tikkeltje anders

De komende jaren wil de Vlaamse Ouderenraad een nieuwe richting uit gaan met de sensibiliseringscampagnes. Meer dan in het verleden, willen we inzetten op de maatschappelijke zichtbaarheid en gevoeligheid van een bepaalde thematiek. We willen een gezicht aan het thema geven door nog meer verhalen te verzamelen. En we willen de link leggen met ons beleidswerk.

De campagne zal er dus anders uit zien dan de Ouderenweekcampagnes zoals je ze kent. De Ouderenweek, die loopt van 15 tot 21 november 2021, speelt wel nog een belangrijke rol in die campagne.

In 2021 staat de Ouderenweek in het teken van onze campagne Kopzorgen Verdienen Zorg, die sinds oktober 2020 loopt. In die Ouderenweek willen we landen met een set aan beleidsvoorstellen rond de geestelijke gezondheid voor ouderen.

Kopzorgen Verdienen Zorg

Met de campagne 'Kopzorgen Verdienen Zorg' vraagt de Vlaamse Ouderenraad meer aandacht voor het psychisch welzijn van ouderen.

Ontdek er alles over op www.kopzorgen.be

 

kopzorgen verdienen zorg

Promomateriaal

Wil je Kopzorgen Verdienen Zorg mee in de kijker zetten tijdens de Ouderenweek? Dan kan je gebruik maken van ons digitaal promomateriaal, met Facebookbanners, affiches die je kan printen en andere beelden.

Download hier het communicatiepakket.