Paula Sémer maakt kopzorgen bespreekbaar. Doe je mee?

Paula Sémer maakt kopzorgen bespreekbaar. Doe je mee?

Paula Sémer maakt kopzorgen bespreekbaar. Doe je mee?

Paula Sémer
 
De Vlaamse Ouderenraad is in het kader van de campagne Kopzorgen Verdienen Zorg op zoek naar kopzorgen en tips van ouderen en hun omgeving. In een videoboodschap roept boegbeeld Paula Sémer je op om kopzorgen zichtbaar te maken op het daarvoor bestemde digitaal prikbord.
 

Jij als spilfiguur

Door je kopzorgen of tips te delen, speel je een belangrijke rol. Want alle reacties op het prikbord vormen mee de basis van een set van beleidsvoorstellen. Die gaan over de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg voor ouderen.

Paula Sémer als boegbeeld

Het zit Paula Sémer in het bloed om te spreken waarover anderen zwijgen. Ze wil nu opnieuw een lans breken: die voor het psychisch welzijn van ouderen.
 
Ook zij deelde haar kopzorgen in een interview met de Vlaamse Ouderenraad. Om ook anderen te overtuigen kopzorgen te delen, doet ze nu een extra oproep. Bekijk haar boodschap in het filmpje hieronder.
 

Doe mee!

Al meer dan 50 mensen lieten er een reactie achter. En dat aantal kan nog stijgen. Help ook jij mee om kopzorgen zichtbaar te maken? Surf naar www.kopzorgen.be/prikbord en grasduin door de getuigenissen of laat zelf je reactie achter. Dat kan ook anoniem.
 
Categorie