Brochure 'Energie sparen vanaf 2019? Vraag je premie aan!'

Brochure 'Energie sparen vanaf 2019? Vraag je premie aan!'

energie sparen

De brochure bevat een overzicht van de energiepremies en de leningen die in 2019 gelden als je energiebesparende maatregelen uitvoert: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, isolerende beglazing, zonneboiler, warmtepomp, totaalrenovatiebonus, collectieve renovatieprojecten ...

In de brochure vind je ook meer info over:

  • de renovatiepremie: voor eigenaars die een eigen woning van minstens 30 jaar oud willen renoveren, of een bestaand gebouw willen omvormen tot woning.
  • de verbeterings en aanpassingspremie: de verbeteringspremie is een premie voor wie zijn woning in het Vlaams Gewest wil verbeteren of uitbreiden omdat ze niet meer aan de huidige kwaliteitsnormen voldoet.

De aanpassingspremie is gericht op noodzakelijke aanpassingen aan de woning om bijvoorbeeld langer thuis te kunnen blijven wonen. De doelgroep zijn bewoners die hun woning aanpassen voor een inwonende 65-plusser, 65-plussers die aanpassingswerken uitvoeren aan de eigen woning, verhuurders van een woning die de huurwoning aanpassen voor een inwonende 65-plusser. De premie aanvragen in zijn huidige vorm kan nog tot en met 31 mei 2019. Vanaf 1 juni 2019 treedt de vernieuwde aanpassingspremie in werking.

Meer informatie

Meer info over de aanpassingspremie.  

Hier kan je de brochure ‘Energie sparen vanaf 2019? Vraag je premie aan!’ downloaden of bestellen per post.  

Toegevoegd op 18 Januari 2019