Vacature: Vormingsmedewerker kwaliteitsbevraging woonzorgcentra

Vacature: Vormingsmedewerker kwaliteitsbevraging woonzorgcentra

vormingsmedewerker

Sta je te springen om actief met vrijwilligers aan de slag te gaan? Ben je in de wieg gelegd om vorming te geven? En wil jij de ervaringen van bewoners in woonzorgcentra mee in beeld helpen brengen? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Jouw toekomstige rol

Om de kwaliteit van wonen, leven en zorg van bewoners in Vlaamse woonzorgcentra in kaart te brengen, zoeken we tijdelijke ondersteuning voor het projectteam. Je werkt als vormingsmedewerker samen met collega’s van de Vlaamse Ouderenraad, het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ) en het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. 

Als vormingsmedewerker ondersteun je het vrijwilligersluik binnen dit project: je engageert vrijwilligers, leidt ze op en coördineert hun inzet binnen de deelnemende woonzorgcentra. De vrijwilligers bevragen bewoners van woonzorgcentra in hun eigen regio.

Periode

September 2024 tot februari 2025 (zes maanden).

Meer info

Ontdek hier de vacature.

Kandidaat?

Stuur ten laatste op maandag 12 augustus 2024 jouw CV en motivatiebrief door naar marijke.dheedene@vlaamse-ouderenraad.be. Ook vragen kan je richten aan directeur Marijke Dheedene.

Toegevoegd op 12 juni 2024