Vacature: Regionaal medewerker ouderenbeleidsparticipatie (Onbepaalde duur – 50%)

Vacature: Regionaal medewerker ouderenbeleidsparticipatie (Onbepaalde duur – 50%)

regiomedewerker ouderenbeleid

Ben je ervan overtuigd dat inspraak van burgers essentieel is voor een goed beleid? En dat ook ouderen hun stem moeten kunnen laten horen? Sta je te popelen om vrijwilligers uit ouderenraden en verenigingen daarin te ondersteunen? Ben je een vlotte netwerker, gepassioneerd door maatschappelijke thema’s en wil je meebouwen aan een sterk intergenerationeel verhaal? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Sinds 2022 is de Vlaamse Ouderenraad verantwoordelijk voor de ondersteuning van de regionale uitwisselingsplatformen rond lokaal ouderenbeleid en inspraak van ouderen. Voor de regio's Antwerpen en Limburg werven we een halftijdse medewerker aan.

Jouw toekomstige rol

Als regionaal medewerker ouderenbeleidsparticipatie ben je, samen met je 2 regionale collega’s, de drijvende kracht in de ondersteuning en begeleiding van de regionale platformen ouderenbeleidsparticipatie in Vlaanderen. Samen zorgen jullie ervoor dat zij hun rol als lerend netwerk en uitwisselingsplatform voor signalen, ervaringen en goede praktijken rond lokaal ouderenbeleid en lokale beleidsparticipatie ten volle kunnen spelen.

Deze boeiende job dompelt je onder in inspraak en beleidsparticipatie rond tal van maatschappelijke uitdagingen binnen het ouderenbeleid, verspreid over Vlaanderen.

Meer informatie

Ontdek hier de vacature.

Stel je snel kandidaat

Ben jij onze geknipte collega? Stuur dan ten laatste op vrijdag 22 december 2023 je CV en motivatiebrief door naar sollicitaties@vlaamse-ouderenraad.be.

Toegevoegd op 1 December 2023