Vacature: Projectmedewerker - vrijwilligerscoördinator kwaliteitsbevraging woonzorgcentra (3 jaar – voltijds)

Vacature: Projectmedewerker - vrijwilligerscoördinator kwaliteitsbevraging woonzorgcentra (3 jaar – voltijds)

vacature vrijwilligerscoördinator

Wil jij de ervaringen en de kwaliteitsbeleving van bewoners in woonzorgcentra mee in beeld helpen brengen? Sta je te springen om actief met vrijwilligers aan de slag te gaan? Ben je een geboren organisator en motivator? Dan ben jij de projectmedewerker die we zoeken!

Jouw toekomstige rol

In een nieuw project slaan het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ), de Vlaamse Ouderenraad en het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen de handen in elkaar om de kwaliteit van wonen, leven en zorg van bewoners in woonzorgcentra in kaart te brengen. Over heel Vlaanderen leiden we vrijwilligers op, die bewoners van woonzorgcentra in hun regio zullen bevragen.

Het resultaat? Voeding voor het kwaliteitsbeleid in de voorziening, én betrouwbare info voor (toekomstige) bewoners en hun familie over de kwaliteit van woonzorgcentra in hun buurt. Als projectmedewerker sta je aan het roer van het vrijwilligersluik binnen dit project: je engageert vrijwilligers, leidt ze op en leidt hun engagement in goede banen.

Meer info

Lees de volledige vacature.

Startdatum?

Zo snel mogelijk.

Kandidaat?

Ben jij onze geknipte collega? Stuur dan ten laatste op woensdag 30 november 2022 je CV en motivatiebrief door naar nils.vandenweghe@vlaamse-ouderenraad.be. De selectie start met een mondeling gesprek op 7 of 8 december 2022.

Toegevoegd op 4 november 2022