Oproep: testpanel digitale aankoop NMBS-tickets

Automaat NMBS

Naar aanleiding van 1 oktober, de internationale dag van de Ouderen, wil de NMBS de ouderen extra in de kijker zetten. Meer en meer NMBS-loketten sluiten de deuren. Er zullen bijgevolg vaker tickets gekocht moeten worden aan de automaten in de stations en thuis op pc, laptop, smartphone of tablet. Die digitale aankoop is niet voor iedereen even eenvoudig. Daarom organiseert de NMBS gedurende 2 dagen demonstraties in 3 stations. En jij kan mee komen testen!

Tijdens de demonstratiedagen kan je een digitale aankoop uitproberen met begeleiding. In elk van deze stations, wordt er een stand rond digitale aankoop opgezet die uitgerust is met tablets, computers en smartphones. Medewerkers van de NMBS zullen aanwezig zijn om te helpen bij de aankoop van een digitaal biljet, dat bijvoorbeeld op de identiteitskaart opgeladen kan worden.

De medewerkers van de NMBS zijn benieuwd naar je ervaringen en nemen je feedback mee.

Data

Dinsdag 1 en donderdag 3 oktober 2019 tussen 9 en 16 uur.

Locaties

De stations van Brussel-Zuid, Luik-Guillemins en Oostende.

Maak deel uit van het testpanel

Wil je de digitale aankoop uitproberen? Vul dan dit formulier in, sla het op en mail het voor 4 september door naar karin.anzardi@belgiantrain.be. Ook verenigingen kunnen deelnemen.

Meer informatie

Heb je vragen? Contacteer Karin Anzardi via 02 528 84 41.