Oproep: Maak jij je zorgen over je energiefactuur?

Oproep: Maak jij je zorgen over je energiefactuur?

energiefactuur

De ongeziene energieprijzen zorgden er de afgelopen maanden voor dat al heel wat mensen moeite hadden om hun energiefacturen te betalen. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen. De dalende temperaturen zorgen er bovendien voor dat bij heel wat mensen de angst voor de winter er goed inzit. Volgens Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws vrezen 2 op de 3 Belgen hun energiefactuur niet te kunnen betalen. En jij? Laat het ons weten!

Deel je ervaringen

De Vlaamse Ouderenraad werkt momenteel aan een herwerking van ons advies rond energie. In dat advies willen we de diverse verhalen van ouderen in de kijker zetten. Daarom zijn we op zoek naar getuigenissen. Ben jij 60-plusser en wil jij getuigen* over de torenhoge energiefacturen? Heb jij moeite om je facturen te betalen? Bieden besparingstips geen soelaas? Of heb je bijvoorbeeld nét geen recht op het sociaal tarief?

Elke getuigenis helpt ons enorm vooruit. Op die manier krijgen we een beter zicht op de diverse situaties van ouderen én staan we sterker om een gedragen advies over te maken aan het Vlaamse beleid.

Laat het ons weten! Bel ons op 02 209 34 57 of mail marc.soubry@vlaamse-ouderenraad.be. Je kan ook het reactieformulier hieronder gebruiken.

* We kunnen je getuigenis ook anoniem brengen.

Deel onze oproep

Wil je zelf niet getuigen, maar wil je wel onze oproep mee verspreiden? Of ken je iemand die zijn verhaal kwijt wil? Stuur deze oproep gerust door of deel deze oproep op Facebook.

PLAATS EEN REACTIE

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Toegevoegd op 20 September 2022