Oproep: Hoe kunnen digitale mobiliteitsdiensten aan jouw behoeften voldoen?

Oproep: Hoe kunnen digitale mobiliteitsdiensten aan jouw behoeften voldoen?

mobiliteitsapps

De laatste jaren bieden tal van digitale hulpmiddelen reizigers nieuwe mogelijkheden en gepersonaliseerde diensten. Zo kunnen reizigers dankzij hun smartphone zelfstandig reisroutes opzoeken of vertrektijden plannen. Ook verkeershinder kan probleemloos opgespoord worden via de gsm. Het Europees onderzoeksproject INDIMO vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van die digitale mogelijkheden. Met behulp van een vragenlijst wil het onderzoeksproject dan ook inzicht krijgen in de behoeften van de burger.

Slim verkeerslicht

Via de enquête willen onderzoekers onder andere te weten komen hoe ze het oversteken van kruispunten met verkeerslichten, beter kunnen organiseren voor ouderen. De ervaringen en noden van de respondenten zullen bijdragen tot het formuleren van ontwerpaanbevelingen voor een slim verkeerslicht.

Doe je mee?

Heb je twintig minuten tijd over? Je kan de enquête invullen tot 20 april 2021. Ook jij hebt baat bij het invullen van de enquête, want onder de deelnemers worden er vijf cadeaubonnen verloot! Je vindt de vragenlijst hier.

Toegevoegd op 16 april 2021