Oproep: De Warmste Week zoekt projecten die kansarmoede aanpakken

Oproep: De Warmste Week zoekt projecten die kansarmoede aanpakken

de warmste week

De Warmste Week draait dit jaar rond het thema Kansarmoede. Non-profitorganisaties kunnen projecten indienen die kansen creëren, inclusiviteit bevorderen, drempels wegwerken of sensibiliseren rond kansarmoede of gelijke kansen. Ook organisaties die voor en met ouderen werken worden sterk aangemoedigd hun project in te dienen.

Dien je project in

De projectoproep richt zich naar non-profitorganisaties, zoals vzw's, die gevestigd zijn in Vlaanderen of Brussel. Zij kunnen projecten indienen bij het DWW Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De selectie van De Warmste Week-projecten gebeurt door een onafhankelijke jury en de ondersteuning wordt afgestemd op de aard van je project. Indienen kan nog tot 1 september 2022.

"Kansarmoede is vaak een verdoken probleem zowel bij jong als oud.”, aldus Eva Vereecke, voorzitter van de jury. “De Warmste Week wil er zijn voor iedereen, dus de deur voor projecten van jeugdorganisaties, scholen, socio-culturele en welzijnsorganisaties en lokale verenigingen staat wagenwijd open.”

Eva Vereecke, voorzitter jury

De Warmste Week

De Warmste Week vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot zaterdag 24 december vanuit gaststad Hasselt.

Meer informatie

Meer info lees je op de website van de Koning Boudewijnstichting.

Toegevoegd op 11 augustus 2022