Oproep: 60-plussers voor VRT-programma First dates

Oproep: 60-plussers voor VRT-programma First dates

first dates

Het programma First dates helpt Vlaamse singles aan een fijne date en nodigt hen uit voor een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot. Elke aflevering toont verschillende matches in een diverse mix van leeftijden, achtergronden en karakters. First dates maakt geen onderscheid, er is plaats voor iedereen in het restaurant. En zeker ook voor 60-plussers. Stel jij je kandidaat voor een onvergetelijke date tijdens een lekker etentje?

Iedereen is welkom

De makers van First dates vinden het erg belangrijk om een mooie mix van mensen in beeld te brengen. Ze kijken naar achtergrond en karakter, maar bijvoorbeeld ook naar leeftijd. Daarom schakelen ze de Vlaamse Ouderenraad in voor hun oproep naar 60-plussers.

Ben jij 60-plusser en single? Dan kan je je kandidaat stellen voor het tv-programma. Na de date beslis je zelf of je je match opnieuw wil ontmoeten.

Stel je kandidaat

Surf naar www.een.be/firstdates. Daar krijg je enkele vraagjes voorgeschoteld. Als je die beantwoordt, hebben de programmamakers een goed zicht op wie je bent of wat je zoekt in de liefde.

Meer informatie

Twijfel je? Heb je vragen? Neem contact op met Firstdates.Vlaanderen@warnerbros.com.

Toegevoegd op 2 juli 2021