Leerbuddy’s gezocht!

Leerbuddy’s gezocht!

leerbuddy's

Een groot aantal kinderen en jongeren voelt de terugslag van de coronamaatregelen, emotioneel en cognitief. Leerbuddy Vlaanderen bundelt krachten om leerachterstand aan te pakken door een buddywerking op te zetten. En jij kan je kandidaat stellen.

Leerkracht (op rust)? Stel je kandidaat! 

Geënt op reeds bestaande Vlaamse projecten en in samenwerking met het hele onderwijsveld koppelt Leerbuddy Vlaanderen talenten en noden aan elkaar. Zij schakelen hiervoor studenten in lerarenopleiding en vrijwillige leerkrachten (op rust) in. Een unieke kans dus, om je kennis, levenswijsheid en expertise terug te laten vloeien naar jongere generaties.

Wil jij jouw onderwijservaring in de strijd gooien tegen leerachterstand, meld je aan via dit formulier. Je kunt er je regio en beschikbaarheden opgeven. En dan gaat jouw regioverantwoordelijke aan het werk. Die brengt jou in contact met een regionale buddywerking of zoekt voor jou een goede match met een school die net jouw competenties nodig heeft. Je regioverantwoordelijke brengt jullie met elkaar in contact en jullie maken de nodige afspraken.

Meer informatie?

Leerbuddy Vlaanderen stelt alles nog eens voor tijdens een webinar op 12 januari om 9u30. Daarvoor kan je hier inschrijven.

Heb je vragen, stuur een mailtje naar de verantwoordelijke van jouw regio:

Toegevoegd op 8 Januari 2021