(G)Ouder worden: Deel je levenswijsheid met anderen

(G)Ouder worden: Deel je levenswijsheid met anderen

(g)ouder worden chartoloog levenswijsheid

Ouderdom staat al lang niet meer synoniem met afhankelijkheid, onproductiviteit en gehele aftakeling. Integendeel! Ouderen vormen een belangrijk onderdeel van onze maatschappij en kunnen heel wat inzichten en kennis delen met jongere generaties. Welke levenswijsheid wil jij met anderen delen? Laat het weten.

Levenswijsheden op vlak van bijvoorbeeld vriendschap, liefde, familie, tegenslag, gezondheid of geluk kunnen heel wat inzichten bieden voor anderen. Genrontologe Charlotte Brys, die zichzelf Chartoloog noemt, roept op om deze levenslessen in te sturen. Die zullen tijdens de Ouderenweek van 16-22 november te lezen zijn op de Facebookpagina en website van Chartoloog.

Deel je levenswijsheid

Dat kan per mail aan charlotte.brys@chartoloog.be. Geef daarbij je naam, leeftijd en woonplaats op. En vermeld of je bericht al dan niet gepubliceerd mag worden. 

Je kan ook dit formulier afdrukken en per post verzenden naar:

Chartoloog
Charlotte Brys
Geraardsbergsesteenweg 560
9400 Ninove (Voorde)

Dat formulier is meteen ook handig om als tussenpersoon zoals, kleinkinderen, kinderen, vriend, mantelzorger, buur of zorgverlener ten rade te gaan bij ouderen om te polsen naar hun levenswijsheden.

Meer informatie

Surf naar de website van Chartoloog.

 
Toegevoegd op 2 oktober 2020