Gezocht: 60 plussers voor fotoshoot! [Oproep afgesloten]

Gezocht: 60 plussers voor fotoshoot! [Oproep afgesloten]

oproep voor figuranten

De Vlaamse Ouderenraad heeft jou nodig! Maandelijks schrijven wij tal van artikels voor op onze website en in ons magazine. Bij die straffe artikels gaan we steeds op zoek naar sprekende beelden. En om die toffe, realistische beelden te kunnen maken, schakelen wij de hulp in van enthousiaste figuranten.

Om onze beeldenbank aan te vullen, gaan we deze zomer op pad met het fototoestel in de hand. We zijn op zoek naar figuranten om met ons mee te gaan. Heb je er geen probleem mee om herkenbaar in beeld te komen? Zin in een gezellig momentje kiekjes maken? Stel je dan kandidaat om samen met ons op pad te gaan en werk mee aan een genuanceerde beeldvorming van ouderen.

Kan jij ons helpen?

  • Ben je 60-plusser?
  • Wil je je engageren voor een genuanceerde beeldvorming van ouderen?  
  • Mogen jouw beelden in ons magazine, op onze website of in onze fotodatabank verschijnen?
  • Je achtergrond is van geen belang, iedereen is welkom en we moedigen diversiteit aan.
  • Je hebt geen ervaring nodig.

Waar gaat de fotoshoot door?

De fotosessie vindt plaats bij jou thuis of op een openbare plaats.

Wat brengen we in beeld?

We brengen allerlei activiteiten in beeld. Van wandelen en fietsen tot een tasje koffiedrinken, winkelen, televisiekijken of vergaderen.

Samen of alleen

Schrijf je alleen in of samen met vrienden, familie, buren of kleinkinderen. Zelfs met je huisdier is een optie. Je leest het goed: als je daar zin in hebt, kan je samen met vrienden en/of familieleden poseren en samen herinneringen koesteren.

Wat mag je verwachten?

  • Een leuke dag waarop je er samen met een medewerker van de Vlaamse Ouderenraad op uit trekt om te poseren voor de lens.
  • Een kostenvergoeding als vrijwilliger.
  • Enkele mooie beelden van jezelf (en je partner, vriend of familielid). We bezorgen je de beelden achteraf.  

Vragen of twijfels?

Ben je minder mobiel maar wil je wel graag meedoen? Figureer je liever niet in groep, maar wil je wel in je eentje poseren? Of heb je andere twijfels of vragen? Bel ons gerust op.

Laurane staat je graag te woord en bekijkt samen met jou de mogelijkheden. Je bereikt haar via 02 209 34 59. Je kan je vraag ook mailen naar laurane.berkein@vlaamse-ouderenraad.be

Interesse?

We hebben voorlopig voldoende kandidaten.

Bedankt voor je engagement! Wij verzamelen alle kandidaten, stellen een planning samen en nemen opnieuw contact op met jou.

Toegevoegd op 9 juli 2021