Enquête: Ouderenzorg in tijden van corona

Enquête: Ouderenzorg in tijden van corona

Werk je in een woonzorgcentrum of ben je er vrijwilliger? Draag je zorg voor een ouder familielid die thuis of in een assistentiewoning verblijft of heb jij als familielid of naaste vriend van een oudere een ervaring die je wenst te delen? De maatregelen die door de overheid genomen werden tijdens deze COVID-19 gezondheidscrisis, hadden een enorme impact op het leven van zorgbehoevende ouderen. Met deze enquête willen de onderzoekers lessen leren uit de pandemie, om beter voorbereid te zijn op een eventuele nieuwe piek.

De onderzoekers van Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen en het Institute for the Future van de KULeuven willen onderzoeken hoe we op een snelle en slimme manier ervaringen en inzichten kunnen verzamelen van mensen die betrokken zijn bij ouderenzorg in deze crisissituatie, al dan niet professioneel.

Neem deel

Hoe heb jij de afgelopen weken ervaren? Wat raakte je het meest? En welke ideeën heb jij om het de komende maanden beter aan te pakken? Laat het weten via deze enquête.

Toegevoegd op 15 mei 2020