Eén-programma Taboe zoekt 75-plussers

Eén-programma Taboe zoekt 75-plussers

Tv-productiehuis Panenka is voor de opnames van seizoen 2 van tv-programma Taboe met Philippe Geubels (één/VRT) op zoek naar ouderen (ongeveer 75-plus) om over thema’s te spreken die met oud worden te maken hebben.

De makers zoeken ouderen die kunnen en willen spreken over alles wat met oud zijn te maken heeft. Zowel de mooie momenten als de moeilijkheden en obstakels die stilaan in het leven komen wanneer je ouder wordt.  Ze denken daarbij onder meer aan thema’s als eenzaamheid, afscheid moeten nemen van je partner, dementie bij je partner of bij jezelf, moeten verhuizen naar een woonzorgcentrum, nadenken over een waardig levenseinde, enzovoort. 

Een telefonisch gesprek als kennismaking

In de eerste plaats zoeken we geïnteresseerden met wie we aan de telefoon over deze thema’s kunnen spreken, zonder enige verdere verplichting. Bovendien leggen we dan graag uitgebreid uit hoe de eventuele opnames in hun werk zullen gaan. Op basis van dat telefoongesprek kunnen geïnteresseerden dan zelf bepalen of ze een deelname zouden zien zitten. 

Geïnteresseerd?

Ben jij iemand of ken jij iemand met een bijzondere, boeiende en interessante kijk op ouder worden? Stuur dan een mailtje naar jan.daneels@panenka.tv of bel op 0494 123 981 (graag tijdens de kantooruren).

Toegevoegd op 17 Januari 2020