Doe mee met De Warmste Week

Doe mee met De Warmste Week

JIj maakt het verschil!

De laatste week voor Kerstmis wordt op de verschillende radio- en televisiezenders van de VRT opnieuw De Warmste Week aangekondigd. Dit jaar draait de solidariteitsactie van de openbare omroep rond mensen bedanken die voor iemand anders het verschil hebben gemaakt in het ‘coronajaar’ 2020. Meer dan ooit hebben Vlamingen zich op verschillende manieren ingezet voor wie het moeilijker had. Elke helpende hand of luisterend oor verdient een bedanking.

Iedereen kan deelnemen aan De Warmste Week

Voor ieder wat wils tijdens de Warmste Week. Iedereen kan op zijn eigen manier een initiatief organiseren of mensen in de bloemetjes zetten.

Initiatief organiseren

Je kan zelf een initiatief lanceren op voorwaarde dat het een concreet verschil maakt voor iemand anders. Neem bijvoorbeeld een initiatief voor kansarmen, ouderen én jongeren in eenzaamheid, mensen zonder uitweg, mensen die ziek zijn, ... Of voor nog zoveel anderen die je hulp kunnen gebruiken.

Je kan het initiatief in je eentje organiseren, of samen met anderen zoals je vereniging, je bedrijf, je sportclub, de scouts, de organisatie waar je vrijwilliger bent, ...

Meer info over het registreren van een initiatief lees je hier.

Mensen in de bloemetjes zetten

Wil je graag iemand bedanken? Iemand die voor jou he verschil maakte de afgelopen maanden? Dat kan ook. Laat hier weten wie je in de bloemetjes wil zetten.

Meer informatie

Surf naar www.dewarmsteweek.be.

Toegevoegd op 10 December 2020