CD&V-senioren lanceert online platform: ‘Niet over ons, zonder ons!’

CD&V-senioren lanceert online platform: ‘Niet over ons, zonder ons!’

niet over ons zonder ons

“De vergrijzing neemt de komende jaren sterk toe. Eerder dan een probleem is het een uitdaging om daar goed mee om te gaan”, zegt CD&V-senioren. Want meer dan ooit willen ouderen architect en bouwmeester zijn van hun bestaan, ook wanneer ze kwetsbaar zijn. Hun ervaringsdeskundigheid en participatie is van groot belang in de zorgorganisatie en het uittekenen van het (zorg)beleid. Daarom lanceert CD&V-senioren een online platform waarop ouderen hun mening en ideeën kunnen uiten.

Neem deel

Ook jij kan je mening geven over een aantal aspecten in de (ouderen)zorg. Dat doe je door deel te nemen aan deze enquête. Daarnaast zijn er een aantal stellingen waarop je kan reageren. Die vind je hier.  

Congres op 1 oktober 2021

Op de Internationale Dag van de Ouderen organiseert de politieke ouderenorganisatie een congres. Die dag zal de input die verzameld werd op het online platform, een plek krijgen.

Meer informatie

Ben je nog geen 60 jaar maar wil je ook je mening kenbaar maken, of heb je nog verdere vragen of opmerkingen, mail ze dan gerust naar senioren@cdenv.be

Toegevoegd op 19 februari 2021