Boost je veerkracht tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheid

Boost je veerkracht tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheid

Logo Samen veerkrachtig

Tussen 1 en 10 oktober staat het belang van een goede geestelijke gezondheid terug in de kijker. Dit jaar staan (online) ontmoeting en verbinding centraal. Steun van anderen is immers één van de belangrijkste hulpbronnen voor mensen wanneer de veerkracht in het gedrang komt. En laat het nu net veerkracht zijn dat we dit jaar door het coronavirus meer dan ooit overal nodig hebben.

Doe mee

Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ nodigen we iedereen uit om tijdens de 10-daagse een kleine of grote actie te organiseren voor inwoners, bezoekers, werknemers, leerlingen … om die sociale cohesie en daaraan gekoppeld onze veerkracht in de kijker te zetten. Veerkracht is dat wat je nodig hebt om je goed in je vel te (blijven) voelen, ondanks een tegenslag of dip, en daar zelfs sterker uit te komen. 

Om inspiratie op te doen kan je op samenveerkrachtig.be de inspiratiegids van de Vlaamse logo's vinden, 100% coronaproof. Of wil je liever een Te Gekke veertocht organiseren? Neem dan de Gids voor Te Gekke veertochten erbij.

Meer informatie

www.samenveerkrachtig.be

Toegevoegd op 10 juli 2020