Meer dan 200 nieuwe beelden in onze fotodatabank!

Meer dan 200 nieuwe beelden in onze fotodatabank!

fotodatabank

Het internet heeft ons heel wat te bieden. En vanaf vandaag wordt het wereld wijde web alleen maar interessanter. Want de Vlaamse Ouderenraad vult z'n fotodatabank met meer dan 200 frisse nieuwe beelden.

Fotoshoots met figuranten

Afgelopen zomer ging de Vlaamse Ouderenraad op pad in Vlaanderen en Brussel. We deden dat niet alleen, maar namen een heleboel figuranten mee. Zij gingen in op een oproep van de Vlaamse Ouderenraad en waren duidelijk niet schuw voor onze camera.

Het werden fantastische momenten die resulteren in meer dan 200 nieuwe beelden voor onze fotodatabank.

Waarom een fotodatabank?

De manier waarop ouderen en het ouder worden afgebeeld zijn, is vaak negatief of net overdreven positief. Al te vaak zie je in artikels of op affiches heel stereotype beelden. Om die de wereld uit te helpen, lanceerde de Vlaamse Ouderenraad een fotodatabank met realistische beelden van ouderen en actief ouder worden.

Gratis gebruik van de fotodatabank

Heb jij als organisatie, journalist of individu beelden nodig voor je brochure, je website, magazine, gemeentelijk informatieblad of een folder? Maak dan gebruik van onze fotodatabank. Dat is helemaal gratis, je moet je alleen akkoord verklaren met ons gebruikersreglement.

Grasduin snel door de nieuwe (en oudere) beelden.

En gebruik ze naar hartelust. Zo werken we samen aan een realistische beeldvorming van ouderen.

Psst ... Hou deze website in de gaten, want er zijn nog veel meer beelden op komst!

Toegevoegd op 28 oktober 2021