Verkleinen Herinitialiseren Vergroten
Zoek naar:
Pers Literatuur English Contact
 logo
Vlaamse Ouderenraad Lokaal Actualiteit Info 60+ Beleid Ouderenweek Fotodatabank
Vlaamse OuderenraadOproep: Perspekt zoekt kwaliteitsauditeurs voor Vlaamse WZC

Gepost op 11/05/2018


fotoVoor de implementatie van PREZO Woonzorg certificering in Vlaanderen zoekt Perspekt enthousiaste en inspirerende auditeurs die een eigentijdse visie hebben op de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening aan mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. Professionals die het aandurven om in een korte tijd een oordeel te vormen over de door de zorgvoorziening geleverde kwaliteit en die in staat zijn hun oordeel krachtig te onderbouwen. De audits zullen in Vlaamse woonzorgcentra worden uitgevoerd.

Over Perspekt
Perspekt is een kwaliteitsinstituut in de zorg, een stichting zonder winstoogmerk, opgericht in 2003. Zij voeren audits uit, verlenen keurmerken en certificaten en ontwikkelen kwaliteitssystemen voor specifieke doelgroepen. Ook geeft de organisatie trainingen aan zorgprofessionals. PREZO is hun kwaliteitsmodel - een praktische en methodische manier van denken en werken die draait om de daadwerkelijke ervaringen van mensen met een zorgbehoefte.

Het engagement
Als auditeur ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig uitvoeren van een auditproject in een woonzorgcentrum in Vlaanderen. Je vormt in ťťn of meerdere dagen een gewogen oordeel over de geleverde kwaliteit en je bent betrokken bij het geven van een advies over de toekenning van een keurmerk. Een auditeur werkt meestal in een team van ongeveer drie auditeurs. Je bereidt de audit zelf voor, bent tijdens de auditdag(en) aanwezig op de locatie, observeert en voert auditgesprekken en legt je bevindingen vast. Na de auditdag lever je een bijdrage aan het schrijven van het auditrapport. Je onderhoudt de nodige contacten met het kantoor van Perspekt en met de klantorganisatie. De coŲrdinatie van de audit vindt vanuit Nederland plaats.

Het profiel
CliŽntgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend. Het is je overtuiging dat kwaliteit ontstaat in de relatie tussen cliŽnt en professional. Je hebt een relevante functie in de zorg dan wel affiniteit met het werk van professionals in zorginstellingen. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen in de langdurige zorg en hebt kennis van vigerende wet- en regelgeving en sectornormen. Je bent in staat een oordeel te stellen op basis van feiten en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden. Auditeren is voor jou een activiteit die je naast je reguliere werkzaamheden wilt doen. Over de uitvoering van de opdracht leg je verantwoording af aan de directeur/bestuurder van Perspekt.

Stel je kandidaat
Is dit iets voor jou? Reageer dan voor 31 mei 2018 via dit formulier. De selectiegesprekken vinden half juni plaats in Brussel.

Meer informatie
Alle vereisten voor het engagement en informatie over Perspekt lees je hier.
Voor meer informatie neem je contact op Mari van der Made (auditcoŲrdinator Perspekt): m.vandermade@perspekt.nu, of bel 0031 30 273 94 58.


Ga terug naar de startpagina
Vlaamse Ouderenraad vzw - Broekstraat 49-53 - 1000 Brussel - Privacyverklaring